Любов вместо война – модни тенденции на годината      

Мотото „Направи любов, не война!“ важи с пълна пара и тук. Предлагаме преглед на основните тенденции в модата, дори сега в края на 2017 г.

Новият моден сезон ни връща при хипитата от 70-те години на миналия век. Тук са включени кожени палта от Gucci, трапецовидни рокли – туники от Chloé, отпечата а-ла „varenki“ от Пучи с много ресни, кожа и велур.

Нека да разгледаме 10 големи модни тенденции от водещите световни марки.

Boho

Boho стил – той е наследник на естетиката на 70-те години, така че завръщането му на модния подиум тази година не е изненадващо.

Дрис Ван Нотен, Соня Рикиел, Валентино и в този сезон дизайнерите предлагат огромен брой модерни, летящи, дълги рокли и поли с вълни.

Томи Хилфигър, Сен Лоран – започвайки с рокли, наметала и сандали на Алберта Ферети, завършващи с торбички от Анна Суи, бонбонените нюанси, дори в елегантните сака: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/сако-рае-iltokoni уверено се връщат на модните подиуми.

Алберта Ферети, Анна Суи – не е ли това истински пацифизъм – да превърнеш военната униформа в женска рокля? Това са и модните предложения на дизайнери през този сезон.

Модна къща Шанел повтори силуета на тънък велур с военен акцент.

Марковите дизайнери Марк Джейкъбс допълниха парка на военния стил със светли панталони и спортни обувки.

Кожата никога не е твърде много – това е модна тенденция през пролетта на 2015 г. Кожата през този сезон, не само в аксесоарите, но и Сукмани (като Louis Vuitton и Versace).

Освен това не е забранено (и дори е насърчавано) да се облича кожата от главата до петите.

Платформени обувки

Обувки и сандали на висока платформа и широки токчета са отново в модната тенденция. Те могат да се видят в колекциите на Калвин Клайн, Треньор, Прада и други модни къщи.

Суит ботуши

Високите ботуши от велур са задължителен за хайпски стил. Този сезон те могат да се видят във всички цветови решения. Основното условие е да са на ниска токче или плоска подметка и да имат широки ботуши или чизми.

Вашият коментар