Какво да вземете предвид, когато пазарувате раница за бебешка количка

Когато сте навън с бебето си, може да е трудно да го държите под око в стандартна чанта за пелени. Ето защо раниците за колички са толкова удобен аксесоар. Тези многофункционални чанти улесняват вземането на бебето със себе си, без да се налага да носите цяла чанта за пелени. Тези ориентирани към бебето раници са снабдени с допълнително място за съхранение на памперси, кърпички, шишета, играчки или каквито и да било други необходими за бебето неща, които трябва да имате винаги със себе си. Освен това изглеждат страхотно! Разгледайте нашето ръководство по-долу за някои важни неща, които трябва да имате предвид, когато пазарувате най-добрата раница за количка за вашето бебе.

Видове раници с количка

Термочанта за чесалки и биберони Celio CangarooСъществуват няколко различни вида раници за колички. По-долу ще разгледаме разликите и ще видим кои видове раници са най-подходящи за вашето семейство. Закрепващи се: Тези раници се прикрепят към количката с щипка, която се поставя върху дръжката. Те са леки, компактни и лесно се свалят от количката, когато трябва да носите чантата. Чанта: Някои раници включват подвижен джоб в предната част на чантата, който се прикрепя към количката с помощта на ремък. Тези ремъци обикновено са по-универсални от конструкциите с щипки, тъй като можете да ги използвате за носене както на чантата, така и на количката като едно цяло. Раниците с чанта обикновено са по-удобни за носене от раниците с щипка, тъй като не притискат толкова много кръста ви. Мини раница: Тези чанти са идеални за пътуване, при което не се нуждаете от много място за съхранение. Вместо пълна раница, тези малки раници приличат по-скоро на малка раница под мишницата.

Безопасността на първо място!

Въпреки че раниците за количка улесняват вземането на бебето със себе си, те не помагат при всички други проблеми, с които може да се сблъскате, докато сте навън. Инвестирайте в предпазен колан за бебето си, за да го предпазите в случай на инцидент. Можете също така да поставите дъно за столче за кола в долната част на раницата за количка, за да задържите детето си на място по време на пресечен терен или докато вървите по неравни повърхности. Ако използвате раница, уверете се, че тя има ремък, който обхваща талията на бебето, както и допълнителен ремък за рамо. Искате също така да се уверите, че чантата е здраво и удобно прилепнала, така че да нямате усещането, че прекъсва кръвообращението на бебето.

Съхранение, организация и удобство

Чанта за аксесоари Jossie CangarooНай-важното нещо, което трябва да вземете предвид, когато купувате най-добрата раница за количка, е видът удобство, което тя осигурява. В зависимост от нуждите си може да искате да разгледате универсална чанта, която може да функционира и като чанта за памперси. Отделение за съхранение: Много раници се предлагат с второ отделение за съхранение, което можете да използвате за съхранение на различни предмети, включително ключове, телефон, портфейл и лекарства. джобове за организиране: Друга удобна функция е вграденото отделение за организиране на играчки и други предмети. Някои чанти са снабдени и с изолиран джоб за бутилка, за да запазите напитката си хладна. Лесен достъп до най-важните неща: Последното нещо, което искате, е чантата да ви пречи, когато се опитвате да държите бебето си под око. Търсете чанта, която има отделение, разположено така, че да имате лесен достъп до най-важните неща за бебето, включително шишета, пелени, кърпички и играчки.

Устойчиви на атмосферни влияния раници

Накрая ще искате да се уверите, че новата ви раница е устойчива на атмосферни влияния. В някои климатични райони слънцето може да се отрази жестоко на раницата за количка, особено ако имате чанта с мрежест или текстилен дизайн. Една устойчива на атмосферни влияния чанта може да бъде полезна в тази ситуация. Имайте предвид всички тези неща, когато пазарувате раница за детска количка, и ще можете да намерите най-добрата за вашето семейство. При наличието на толкова много страхотни раници на пазара може да е малко трудно да решите откъде да започнете. Ето защо ние сме тук, за да ви помогнем. Ние свършихме работата вместо вас, като пресяхме най-добрите раници за количка, за да намерим най-добрите предложения. Помогнахме ви да ограничите избора, за да не се налага да го правите.

Експертите от Боби Бебе ни помогнаха е техните топ 3 раници за количка за бебета

PACAPOD: РАНИЦА ЗА БЕБЕШКИ АКСЕСОАРИ PICOS CARBON

Раница/Чанта за бебешки принадлежности Picos! Несъмнено най-красивата и функционална раница в света! Раницата е най-добрия избор… ВИНАГИ! Тя е модерна, практична и в същото време напомня за ученическите години. Раницата на Pacapod е модерна, изработена от трайни и висококачествени материали. Тя Ви позволява да носите всичко със себе си и в същото време освобождава ръцете Ви, за да гушнете спокойно Вашето бебе.

PACAPOD: РАНИЦА ЗА БЕБЕШКИ АКСЕСОАРИ PICOS SLATE

Раница/Чанта за бебешки принадлежности Picos! Несъмнено най-красивата и функционална раница в света! Раницата е най-добрия избор… ВИНАГИ! Тя е модерна, практична и в същото време напомня за ученическите години. Раницата на Pacapod е модерна, изработена от трайни и висококачествени материали. Тя Ви позволява да носите всичко със себе си и в същото време освобождава ръцете Ви, за да гушнете спокойно Вашето бебе.

ТЕРМО РАНИЦА/ЧАНТА ЗА КОЛИЧКА CHIPOLINO

Подходяща за всички видове колички Възможност за ползване като раница или чанта Запазва храната свежа и с температурата, която желаете. Функционална и стилна с големи джобове за съхранение. Удобна дръжка за носене 2 странични и 3 предни джоба (3 вътрешни джоба за бутилки) Цип, който позволява отварянето и затварянето на чантата с една ръка Цип в задната страна за лесно съхранение на раменните презрамки Възможност за регулиране на дръжките Включена е подложка за повиване Връзка за ключове Размер на чантата: 34x 32 x19 см

Заключение

Изборът на най-добрата раница за детска количка за вашето семейство може да изглежда като непосилна задача. При толкова много страхотни възможности за избор може да е трудно да се ориентирате откъде да започнете. Това ръководство е тук, за да ви помогне. Предоставихме ви цялата информация, от която се нуждаете, за да вземете информирано решение, когато пазарувате нова раница за количка. Надяваме се, че то ще ви помогне да намерите идеалната чанта за вашето семейство! Обхванахме всичко, което трябва да знаете при избора на най-добрата раница за детска количка – от различните видове чанти и техните предимства до въпросите за безопасност, които трябва да имате предвид при избора на такава. Разгледахме и различните начини, по които можете да използвате раницата за количка, включително когато извеждате бебето си на разходка и когато я използвате като чанта за пелени.

Вашият коментар