Професионално почистване без препарати? Мисията е възможна!

Почистване на дома

Почистване на дома

Всички ние отлично знаем, че водата се намира в самата основа на живота и представлява незаменим ресурс от майката природа. Ресурс, чието правилно употребяване повлиява не само върху съхраняването на природните ресурси, но също така и върху качеството на живота ни. Все по-голям брой фирми за почистване в София предлагат професионално почистване с помощта на пара. Тайната, която се крие в почистващата пара, се състои от комбинирането на парен удар и висока температура. Тя работи на следния принцип: парата се изстрелва под влияние на високо налягане и по този начин успява да проникне на иначе трудно достъпни места, сред които фуги, процепи и други тесни пространства.

Множество фирми за почистване обясняват, че се създава така наречената ,,суха пара‘‘, когато машината за почистване загрее водата до 160 градуса. Предимството на тази пара е доказано в световен мащаб и все повече почистващи фирми заменят традиционните машини за хигиенизиране с такива, на основата на пара, тъй като последните унищожават и най-упоритите и инатливи мазни петна, като ги втечняват и разграждат мазнините в тях.

В същото време, парата е изключително подходяща както за почистване на дома, тъй като тя елиминира всички бактерии и микроби, които иначе не биха могли да бъдат забелязани от класическите машини, така и за почистване на офиси, където доста често преминават различни и голям брой външни хора с обувките си и разнасят различни нечистотии. И като стана дума за почистване на домове, следващото положително качество на парните машини, които се използват предимно от различни почистващи фирми в София, се крие в това, че те съвсем спокойно могат да бъдат определени като напълно екологични, тъй като за тяхната употреба не е необходимо да се използват каквито и да било вредни и химични препарати, които често не понасят на малки деца, възрастни и такива, които имат проблеми с дишането. Няма нищо по-важно от здравето и спокойствието на семейството, а също така и от добре поддържаната хигиена у дома. Поради тази причина всяка уважаваща себе си почистваща фирма, която все още не е внедрила този иновативен почистващ метод в своя бизнес, трябва сериозно да помисли за осъществяването му.

Вашият коментар