Цени на регистрация за фирма

Сред най-редовно задаваните въпроси при регистрация на фирма е колко ще струва услугата. Понеже има различни правни форми на регистрация, а и странични възможни процедури цената е варираща. Всяка организация, дружество, агенция имаща право да извършва регистрации на фирми, има и свой определен ценоразпис.

От съществен интерес на хората създаващи нова фирма е да поверят делата и документите на опитна компания, със служители познаващи и позоваващи се на актуалните законови изисквания, и способни бързо да се справят с процедурния ред. В този смисъл, понеже разликите в цените за регистрация и хонорарите не са много големи между различните агенции, по-скоро насочете търсенето си към перфектни и подготвени експерти.

Цена за регистрация на ЕТ (едноличен търговец) – плаща се сума за нотариална такса, комисионна към банката, други разходи и хонорар за експертите. Цената обикновено е по-ниска.

Цена за регистрация на ЕООД/ООД – плаща се нотариалната такса за един управител, комисионна към банката плюс банкова сума за капиталовата вноска, други разходи и хонорар за експертите. Цената е по-висока отколкото при регистрация на ЕТ. Като може да има разлика при цената в зависимост дали ще е еднолично дружество и дружество с повече собственици.

Какви допълнителни суми може да се наложи да се плащат след успешна фирмена регистрация?

Работата с експертите регистрирали фирмата ви не е задължително да се изчерпва само с регистрацията. В зависимост от превратностите при управление на фирмата може да се наложи вписването на промени. Такива се водят: седалището на фирмата, смяна на предмета на дейността, смяна на фирменото име; назначенията или смените на управители; процедури засягащи дружествени дялове, прехвърляне собственост на търговските дружества. Това са все процедури за които се заплащат както изискуемите по норматив суми, така и хонорар към специалистите. Всички тези услуги се извършват в Регистратко.

Нова фирма – цена за регистрация

Както се разбра от текста, цената за регистрация на нова фирма поверена на опитна агенция се базира на два компонента. Това са задължителните такси към институциите, без които не може да има регистрация и хонорарът към специализираните лица изготвящи документите и водещи процедурите. Позовете се на препоръките от Регистратко и винаги правете избора си на фирма на базата качествено проучване.

Няколко ползи от кухненски аспиратор

nyakolko-polzi-ot-kuhnenskiya-aspiratorАспираторите си стоят кротко в кухнята и не предизвикат кой знае колко внимание. Истината обаче е, че са страхотно функционални и полезни уреди за кухнята. Ето няколко незаменими ползи от тях.

 

Първата е свързана с чистия въздух. Той толкова важен за кухнята, защото  при готвене и миене на съдове, при работа на различни електроуреди се отделят вредни частици във въздуха. Те трябва да се „разкарат” от кухненското пространство възможно най-бързо, а това става бързо и лесно с аспиратора.

 

Аспираторите създават тази кухненска среда, която е необходима за готвене на цялото семейство. Миризмите не се разпространяват по целия дом, нито пък остава място за вредните газове и частици, които се отделят от печката.

 

Аспираторите вкарват и доза финес в интериора. Те са създадени много стилни и дизайнерски оформени, което няма как да не променя цялостно вида на кухнята. Разбира се има различни модели и като форма, и като дизайн, и като начин на инсталиране, които са най-подходящи според кухненския план.

 

Аспираторите имат и функцията да неутрализират ексесивната топлина в кухнята Тя е много неприятна през всички сезони защото нарушава топлинния баланс в помещението и води до разходи на ток. Аспираторът премахва успешно този проблем и създава търсения комфорт във всеки сезон.

 

При избор на аспиратор се разглеждат повече модели с повече налични технически характеристики и екстри в дизайна. На съвременния пазар можете да си осигурите аспиратор, който да ви върши много работа в кухнята, но ако сгрешите, след това е неприятно като разберете последствията. Затова бъдете внимателни.

 

Следвайте някои от ползите, които зададохме в този текст, за да знаете, когато избирате аспиратор за кухнята какви неща търсите да постигнете в интериора. Понякога връзката с интериорен дизайнер също е важна, защото може по-лесно да изберете какъв вид аспиратор не само ще бъде полезен за вашия дом, но и да носи красота като част от интериора.

 

Източник: Онлайн магазин Владивес

Къде намират приложение аерографите за моделиране и боядисване

За творците, които постоянно търсят нови начини да усъвършенстват изкуството си, е нормално да избират пневматични инструменти за боядисване. Именно такъв е аерографът, който намира приложение в много и различни сфери на живота ни. Когато решим, че искаме да си купим инструмент, който работи с помощта на компресор, е добре да отчетем най-напред нивото на опит, което имаме до момента в работата с него.

За много хора, които обичайно творят с помощта на четка, промяната е трудна. Аерографите обаче имат не едно и две предимства пред четките за боядисване. Например, с тях се постига много по-голяма прецизност и равномерност при нанасянето на боята върху повърхността. Това съвършенство обаче се постига само от най-квалифицираните. От усърдието зависи перфектният краен резултат.

Творци, практикуващи в различни сфери, са възползват от преимуществата на тези пневматични инструменти. Те помагат да се постигнат по-професионални резултати в боядисването на калъфи за телефони, украсата на сувенири, оцветяването на кукли и други фигурки, украсяването на сладкарски изделия и прочие.

Качествените аерографи за моделиране предоставят гъвкавост по време на работа, която четката не дава.

Детайл, който не бива да неглижираме, е дизайна на инструмента. От не по-малко значение е диаметърът на дюзите на аерографа. От него зависи не само възможностите, които ще ни предостави пневматичния инструмент, но и мощността на компресора.

За да се възползваме максимално от възможностите, е препоръчително да изберем аерограф за моделиране, който е в комплект с няколко дюзи. Най-малките са идеални за оформяне на тънки линии, а най-големите са подходящи за насищане с цвят на големи площи.

Със сигурност, по-запознатите знаят, че на пазара у нас, има огромно разнообразие от пневматични инструменти, които са с отлично качество.

Без значение от сферата, в която работим, ако ни се налага да използваме аерограф, винаги можем да потърсим съвет от експерти в областта.

Последно, но не и по важност, аерографите са добро средство за разнообразяване на изобразителното изкуство в градска среда, така добре, както и в занаятите.

Как да изберем идеалната душ кабина

Да изберем идеалната душ кабина

Всеки човек иска да има красива и модерна баня, която да използва с удоволствие. Всички мебели, които купуваме за това помещение допринасят за нашия цялостен комфорт. През последните години обикновения душ, е основателно заменен от душ кабина, която предпазва помещението от мокрене и запазва топлината в стъкленото пространство.

Правилният избор на такова стъклено пространство за банята ни е съвкупност от няколко неща – размер, форма, място, на което я да позиционираме, естетични елементи и прочие.

Неоспорим факт е, че има впечатляващо многообразие от душ кабини, което като цяло е плюс, защото ще успеем да я пригодим към бани с различни размери. Все по-често се срещат хора, които залагат на по-малка, но за сметка на това, практична душ кабина.
Важно е размера й да не пречи на удобното използване на останалите мебели в банята. Ако не можем сами да преценим размера на необходимата стъклена конструкция, най-добре да се допитаме до специалист за професионален съвет.
Много магазини за обзавеждане на баня предлагат изработване на кабина в желан от клиента размер. Всичко, което е нужно от нас, е само да харесаме някой модел модерна душ кабина.

Друг важен момент от избора е мястото, на което ще я сложим. Ъгловите душ кабини са най-практични и поради тази причина и най-харесвани. Подходящи са както за големи, така и за по-малки бани. Няма две мнения по въпроса, че по-големите помещения дават много повече свобода за монтиране на кабината с душа, но, за съжаление, не всеки има просторна баня. При ъгловите варианти са налице най-общо 3 типа отваряне на вратата – т. нар. хармоника, напълно фиксирани стъкла или съчетание от двете.

Освен начина на отваряне от значение е също и цвета на стъклото. То може да е най-обикновено, цветно, матирано и др.

Формата на кабината може да е квадратна, ъглова или друга разчупена и нестандартна.

Цената на душ кабината варира в зависимост от модела. Започва от няколко стотин и може да стигне до няколко хиляди лева. Големият ценови диапазон е добре дошъл за нас, тъй като бюджетът може да е както по-скромен, така и по-свободен.
Онлайн магазините за обзавеждане на баня често правят намаления и това ни дава възможност да вземем душ кабина на цена в пъти по-ниска от реалната.

Апартамент под наем София

София има всички предпоставки да се превърне във флагман на съвременните тенденции в отдаването на апартамент под наем. Предимството ѝ се корени в демографията, но и във възможността да се привлекат съвременните практики в строителството правещи новите домове много по привлекателни за наемателите.

От една страна наемателството създава среда за привличане на различни хора в нова среда. Те допринасят за развитието на средата, в която попадат чисто икономически, но и културно. Самите наемодатели в квартали в София търсени заради удобната си локация се намират в конкурентна среда. Това дава възможност за избор от страна на наемателите по-лесно да намерят търсените условия и среда за живот. В ues.bg може да се разгледат предложенията за апартамент под наем в София носещи отлични и отличителни характеристики.

Изследователите на съвременния градски живот са открили как различни феномени в развитието на наемодаването се случват дори в един квартал. Където има повече наематели има повече развитие на малки бизнеси. Това е допринасящо за създаването на по-богата среда за живот в самия квартал и за наемателите. От Unique Estates предлагаме недвижими имоти в такива квартали където традицията е водеща и наемателите попадат в среда развита културно, демографски и инфраструктурно.

Другата визия в съвременното наемоотдаване е свързана с по-отдалечени места част от съществуващи квартали. В тях се разполагат сгради ново строителство водещи за отдаването на апартамент под наем в София. Това дава възможност на предприемачи, проектанти, архитекти да се разгърнат и да създадат уникални нови сгради с апартаменти за отдаване под наем.

Потърсете сами в предлаганото. Разгледайте предложенията водещи във всички посоки. Това няма да ви затрудни, напротив, това ще обогати знанията ви за градската среда избрана да живеете и да се развивате. Там където търсите нотка лукс, ако я намерите, изберете я. Там където търсите повече самота и индивидуалност, потърсете ги- може формулата да е апартамент под наем в София. Всичко е в офертите, просто трябва да вниквате добре и да виждате цялостната картина.

Фризери с транспортни дефекти – доброто решение


Фризерът предоставя възможност на собственика да закупи висококачествени продукти и да ги съхрани за дълго време като се запазят хранителните и вкусовите им качества. Изборът на фризер се определя от основните показатели като надеждност, продължителност на ползване, удобство при ползване, енергиен клас и не на последно място – цена. Приоритета на показателите надежден или икономичен, цена или дизайн се изменят в зависимост от финансовите възможности и естетичните възгледи на купувача. Хубавото е, че за хора с ограничен бюджет се предлагат фризери с транспортни дефекти. Continue reading →

Защо се чете Киприянова молитва


Християните често си задават въпроса вярват или не в магии и уроки. Ако ние се доверяваме на православни чудеса като чудодейни икони, миро, мощи, то, разбира се, има място и за магии, уроки, лоши болести и мисли. Много често дяволът действа незабележимо и човек се вличе от неговото въздействие и хваща неприсъщите за него пътища – пиянство, хазарт, попада във властта на греха. Понякога се появяват и вещи по необясним начин. Хората в такъв случй съвсем погрешно тръгват по пътя на магиите, дават си парите за премахването на постигнатото зло, а в същност на щетата нанасят по-голяма щета. Continue reading →

Обзавеждане за спалня

Ако сте наследили спалнята с цялото й обзавеждане от родителите си, ако се чувствате в леглото си като в музей – помислете дали не е време да премебелирате стаята, превръщайки я в удобна, съвременна спалня.

matrakМебелите в съвременната спалня са семпли, функционални, без излишни декорации, обикновено с изчистени плотове, които наблягат на въздействието на цвета или фурнира. Те са и цветови, и предметен акцент в помещението, поддържат се без проблеми и правят динамичния ви живот по-лесен. Най-впечатляващата характеристика на модерната спалня е, че отделните мебели в нея се съчетават по великолепен начин, така че ако сте привърженици на еклектиката – можете спокойно да развихрите фантазията си. Ако притежавате подобни мебели – с изчистени линии, остри ъгли и липса на орнаменти, изработени дори в началото на 20 век, те чудесно ще се спогодят с мебели, произведени миналия месец.

Кое е най-важното в една спалня? Леглото, разбира се, така че започнете планирането от него. Разгледайте снимки в мрежата, посетете магазини и отговорете на себе си кое е леглото, в което искате да прекарате поне следващите няколко години от живота си. Тъй като леглото е фокусът на спалнята, след като веднъж сте се спрели на форма, цвят и размер, вече можете да мислите за останалите елементи от обзавеждането – гардероб, нощни шкафчета и различни допълнения.

Хубаво е да знаете, че ако ви се иска да постигнете наистина съвременно звучене на спалнята си, ключовата дума за вас е – минимализъм. Това означава да осигурите в спалнята си достатъчно пространство: свободен под с достатъчна площ или поне, който изглежда така. Така че не се опитвайте да напъхате обемна спалня в малка стая. Ако разполагате с малко място, тогава използвайте помещението във височина, а не в ширина. Купете си висок до тавана трикрилен гардероб вместо разлят и нисък петкрилен. Огледайте се за легла с чекмеджета под матраците, вместо да поставите скрин. Или вместо нощни шкафчета монтирайте полица на стената, която ще има същата функция, но ще освободи площ на пода.

Когато планирате акцентите, придържайте се отново към минимализма. Вместо широка табуретка в долната част на леглото, поставете до стената семпъл стол, който може да е и метален или пластмасов, за да акцентира еклектичния, съвременен стил. Вместо традиционното писалище от миналия век сложете един монтиран за стената плот. И не забравяйте, че с акцентите можете да внесете любимия си цвят и в спалнята, защото съвременната спалня обикновено е в неутрални цветове: бяло, черно, венге, бежаво. А ако все пак ви се прииска акцент от музея – добавете върху кръгла поставка в ъгъла някаква скулптура с античен вид. Така и еклектиката ви е гарантирана!

Избор на диван според цвета и стила на интериора

divan-designДиванът, като един от най-забележителните елементи от декора на всяко помещение, трябва да бъде отлично съчетан с останалата част от обстановката, за да изглежда като хармонична част от нея. Още повече, че когато пристигнат гости във вашия дом, диванът е първото нещо, което се забелязва. Ето защо е важно да подходим с голямо внимание при избора на диван.
В същото време, вашият диван трябва да бъде избран и в съответствие с цялостната цветова схема на стаята, в която ще бъде поставен. Така например, ако вашият хол е решен в определени тонове или стилове декор, нека видим кои биха били най-подходящите решения за цвят на дивана.

Избор на диван за монохромния интериор
Ако вашият хол е решен в монохромни цветове, то тогава и диванът трябва да бъде в тон с тях. За да постигнете най-добър ефект, може просто да изберете за него някой от по-тъмните нюанси.
Избор на диван за класически интериор
Ако холът е издържан в стила на вечната класика, то при наличие, например, на бежови стени, най-подходящият цвят за дивана е кафявият. Ако стените са сиви, тъмно сив диван ще бъде отлично решение.

Избор на диван за стая, решена в светли цветове
Ако холът или всекидневната ви са решени в светли цветове, то тогава изберете диван в неутрален нюанс. Може също така да решите да използвате и силата на контраста. Тогава е необходимо да се спрете на по-тъмен цвят, с който диванът да изпъкне по най-добрия начин.
Избор на диван за стая, решена в тъмни цветове
В този случай вероятно помещението е доста просторно, иначе едва ли някой ще си позволи да използва тъмни цветове, за които се знае, че визуално стесняват пространството. На тъмните цветове, светъл диван ще изпъкне страхотно. Ако стилът позволява, може да изберете някои по-екстравагантен модел, с метални акценти. Ефектът в този случай ще бъде наистина удивителен.

Вижте повече по темата мека мебел и изберете вашия модел!

Онлайн източници за недвижими, луксозни имоти

Търсенето на жилище винаги е съпроводено с големи времеви разходи. И ако трябва да намерите апартамент или къща в друг град, разходите се увеличават многократно.

Важна стъпка е събирането на информация за пазара, нивото на цените и съоръженията днес са насочени в Интернет.

Къде да търсите информация за недвижими имоти в интернет?

Всичко на всичко има 7 вида онлайн източници за недвижими, луксозни имоти. Един от тях е: www.ues.bg.

Останалите са:

1. Табла за обяви

Бюлетин

Това е основният и за много брокери е единственият източник на клиенти. Основният източник на печалба за собствениците на табла, стимулират появата на нови реклами. В резултат на конкурса за клиент от брокери се създава огромен брой реклами с атрактивни цени. Ето как се появяват реклами за продажба на апартамент за един милион души с изглед към морето в центъра на града и дори ремонтиран.

Работният план на много брокери постави ежедневното представяне на нови реклами на няколко интернет сайта. Ако вземете 2500 служители от 250 агенции за недвижими, луксозни имоти, които постоянно понижават ценовото ниво и работят на принципа „колкото повече реклами, толкова по-добре“, това се оказва много тъжна картина.

2. Обекти на агенции за луксозни имоти

Сайтове на агенции за недвижими имоти Unique Estates.

Тези ресурси са сходни по принцип с таблата за бюлетини. Разликата е, че брокерите на една агенция се конкурират само помежду си. За да направят офертата по-атрактивна от тази на колегите, брокерите или умишлено свалят от цената, или поставят продадени, но добре изглеждащи обекти. Дори има оферти с круизи и фериботни билети.

Сайтове на агенции за недвижими имоти често не се модерират изобщо. Единственото, което редовно се прави на такива ресурси, е поставянето на нови оферти. И никой не следва старите реклами. Ето защо често има отдавна продадени луксозни къщи и апартаменти с цени от години.

Не всички брокери работят на принципа понижаване на цените или показване на продадени, но привлекателни обекти. Много от тях са принудени да играят по общите правила, в противен случай ще останат без клиенти и работа.

3. Сайтове на програмисти

Големите разработчици за големи проекти правят сайтове. Там, както и на ues.bg може да научите за обекта, да видите действителните цени.

4. Целта на тези страници е да получат информация за контакт с клиентите. В крайна сметка, клиентите идват да купуват. Те търсят разработчици на уебсайтове с надеждата за добри цени.

5. Социални мрежи

В социалните мрежи споделят мнения, но и често подвеждат други потребители.

Социалните мрежи могат да бъдат полезни, ако трябва да научите за дадена дестинация повече.

6. Форуми

По-развит източник, тъй като има много по-дълги социални мрежи. Обикновено има няколко вида информация:

обмен на непрофесионални мнения, съвети с ниска стойност;

обмен на новини около изграждането на обект;

обсъждане на продължителен или нечестен разработчик от хора, които са инвестирали пари в проекти.

От такава информация има полза, но е много трудно да се намери сред цялото количество съобщения и мнения.

7. YouTube

Тук основното съдържание е създадено от потребителите. Хората споделят своите мнения за ново преживяване за тях. Няколко брокери пишат и споделят видеоревюта, правят прегледи на области, понякога обясняват правни въпроси. Това са малки неструктурирани парчета, за които е трудно да се разбере цялата картина и да се вземе решение.

Заключение: След преглед на описаните източници можете да намерите част от информацията. Но с увереност можем да кажем: тя ще бъде непълна, остаряла.

Надеждна, актуална информация съществува!

Препоръчваме да използвате нашия уебсайт www.ues.bg за изучаване на пазара на недвижими, луксозни имоти. Той е свободен от всички горепосочени недостатъци.